povestea grevei

Continui povestea grevei, azi am vrut sa ma duc la un curs pe Marx la Sorbona ( da, aici e normal sa fie cursuri sambata ) evident am aflat ca profesorul a preferat sa mearga la manifestatii decat sa tina cursul, asta ca sa vedem cat de intelectuali sunt marxistii, in sala era seminaristul care ne a cerut scuze ca nu a putut sa anunte pe situl facultatii ca nu se tine cursul, pt ca sunt urmariti 🙂 data fiind actuala politizare a Frantei si care ne a asigurat ca daca nu intram in revolutie, o sa se tina cursul saptamana viitoare! Vive la France ! Viva la revolution!

3 Commentaires

Classé dans Non classé

3 réponses à “povestea grevei

  1. Bogdan Duca

    E chiar amuzant! Dar cum spunea Marx, istoria are tendinta de a se repeta ca parodie. Asa cum profii tai sunt parodia celor din 1968, asa si 2010 ar fi parodia acelui an atat de trist.
    An in care a existat un profesor care si-a sfidat studentii, tinand cursul: era parintele Joseph Ratzinger.

  2. Asa cum ti-am mai spus, omul este coerent, in sistemul sau : in Tezele asupra lui Feuerbach, Marx spune ca filosofii nu au facut decat sa interpreteze lumea. Ceilalti (ideologii? intelectualii? profesorii? – ceilalti, nu filosofii -in orice caz) trebuie sa o schimbe. Omul vrea sa schimbe lumea, de ce sa ii pierdeti din timpul in care lumea poate deveni mai buna. Nu sunt la curent, insa e vorba de faptul ca se doreste cresterea varstei de pensionare. Ce sa zic? Omul vrea sa iasa la pansie mai repede. Il inteleg, si eu as vrea sa nu mai muncesc si sa traiesc pe gratis.

  3. siverman

    Imi permit sa adaug la sfarsitul postarii, pour la bonne bouche, PATRIA O MUERTES

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s